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JINBO MINAMI AOYAMAのお料理はシェフ神保の創作によるその日限りのコース料理のみとなっております。季節に沿って旬の食材を丁寧に調理し、大切な食材を無駄にしないフードロスの観点から1つのコース料理としてご用意致します。
アレルギー、または苦手な食材がお有りでしたら、ご予約の際にお伝え頂きたくお願い致します。
JINBO MINAMI AOYAMA’s cuisine is a one-day-only course meal created by chef Jinbo. Depending on the season, we cook the seasonal ingredients; we also make efforts to reduce food loss and waste.
Please let us know if you have any ingredient restrictions to avoid from your meal.
Lunchランチ
11:30 am - 3 pm
アミューズ・前菜・パスタ・メイン料理・デザート・食後のお飲み物&小菓子(6皿料理構成)
¥10,000税込み(別途サービス料10%)

Amuse bouche, Appetizer, Pasta, Main dish, Dessert, Cafe and mignardise (6 dishes)

¥10,000 (tax included, 10% service fee will be imposed)

Dinnerディナー
5:30 pm - 10 pm
アミューズ3品・前菜・スペシャリテ・本日のパスタ料理2品・メイン料理・デザート・食後のお飲み物&小菓子(11皿料理構成)
¥20,000税込み(別途サービス料10%)

3 Amuse-bouche, Appetizer, Specialities, Pasta, two main dishes of fish and meat, Dessert, Cafe, and mignardise (11dishesl)

¥20,000 (tax included, 10% service fee will be imposed)

We are trying to treasure every meeting
of ingredients.
All staff cherish every moment,
make it into a dish, and offer cordial hospitality.