TEAMチーム
Owner chef
Yoshinaga Jinbo

1977年生まれ、茨城県出身
エコール辻東京卒業。都内フランス料理店に勤務後、1999年に渡仏・渡伊。各地方のミシュラン星付きレストランで約2年間のヨーロッパ修行。帰国後、2002年株式会社ひらまつ入社。2005年「スターツホテル開発株式会社・ホテルエミオン東京ベイ」副料理長として入社、同年10月洋食総料理長に就任しホテル全体の料理全般と調理スタッフ30名を仕切り任される。

He was born the eldest son of a chef father. After graduating from Ibaraki Prefectural Hitachi Commercial High School in 1996, he studied the basics of cooking at the French Culinary College of Tokyo Tsuji Ecole Culinaire.

Sous Chef
Yutaka Hasegawa

1987年生まれ、奈良県出身
エコール辻大阪卒業。2007年 奈良「リストランテALBA入社」、2011年「リストランテ濱崎」入社 11年間在籍、2022年「JINBO MINAMI AOYAMA」のスーシェフに就任。各生産者の方との繋がりに感謝し、お客様の「美味しかった」「楽しかった」の為に日々精進致します。

Bron in 1987, Hometown Nara. Graduated from Ecole Tsuji Osaka. Appointed as the sous-chef at JINBO MINAMI AOYAMA. I constantly strive to improve our service for guests smile.

Cuoco
Shouri Matsuhana

1996年生まれ、静岡県出身
エコール辻 東京卒業後、2017年 銀座の日本料理「銀座一期」、2018年 品川のイタリア料理「il cavallo」、2021年 品川のイタリア料理「raffinato」立ち上げにて経歴を積む。趣味は学生時代8年間やっていたバスケットボール。常にチャレンジ精神を忘れず何かに挑みたいです。

Born in 1996, Hometown Shizuoka. After Graduation from Ecole Tsuji Tokyo, gained experience at some restaurants. Hobby: Basketball which I play for 8 years. I keep the spirit of challenge alive.

We are trying to treasure every meeting
of ingredients.
All staff cherish every moment,
make it into a dish, and offer cordial hospitality.